Nu jaar lang onbeperkt e-learning, webinars, podcasts en artikelen met 25% korting. Start direct

Onbeperkt E-learnings, podcasts en artikelen

zomerdeal

Zomerdeal: onbeperkt toegang voor slecht 595 euro

Profiteer nu van de FinanceHub.nl zomerdeal: 25% korting op onbeperkt online leren. Zo krijgt u een jaar lang onbeperkt toegang tot alle e-learnings, podcasts en artikelen met totaal meer dan 100 PE-uren voor slechts 595 euro. Meld u aan vóór 1 augustus. Profiteer direct >> 

Alle content is ontwikkeld in samenwerking met topdocenten en experts uit het vakgebied. Volg bijvoorbeeld de module Big Data analyseren en presenteren met Excel. Hoort u liever een CFO aan het woord? Frits van Peski, CFO van Eurocept, vertelt u over de spraakmakende turnaround van een retailorganisatie in Roemenië. In onze nieuwe podcastserie luistert u onder andere naar “blockchain ontrafeld” met Paul Bessems.

Onmisbare E-learning voor ambitieuze Financials

Wilt u uw kennis efficiënt op een hoger niveau brengen? Heeft u behoefte aan praktijkgerichte cursussen, maar ontbreekt het u aan tijd? Volg dan een online cursus uit ons geaccrediteerd, actueel en praktijkgericht e-learning aanbod. In uw eigen tempo, waar en wanneer u wilt. Op uw laptop, tablet of smartphone.

Uw voordelen

✓ Volg online modules, altijd en overal
✓ Geaccrediteerd, actueel en praktijkgericht
✓ Ontwikkeld door topdocenten
✓ Elke maand nieuwe modules
✓ Behaal efficiënt uw PE-uren

 

PE Certificering NBA

De online modules zijn PE gecertificeerd volgens de richtlijnen van de NBA. Iedere module wordt afgesloten met een kennistoets. Bij een score van minimaal 80%, bent u geslaagd voor de module. Download of print vervolgens direct uw certificaat met uw behaalde PE-uren.

Nu extra voordelig

Over Alex van Groningen

Alex van Groningen biedt tientallen financiële cursussen, management trainingen & opleidingen Permanente Educatie (PE-punten / PE-uren) voor finance professionals en ambitieuze managers. Om de finance professional optimaal van dienst te zijn met de meest relevante knowhow investeren wij veel tijd in het volgen van de belangrijkste thema’s. Onze uitgebreide kennis van deze thema’s en onze community’s met meer dan 100.000 financials stellen ons in staat om altijd de meest actuele programma’s te ontwikkelen verzorgd door de beste docenten. Bij al onze klassikale trainingen ontvangt u gratis toegang tot bijbehorende E-learning modules. Bekijk hier ons aanbod aan cursussen en trainingen.

Heeft u vragen?

Kan ik u van dienst zijn met een toelichting of advies? Bel of mail gerust. Ik help u graag verder.

 

Zoekt u na de e-learning nog meer verdieping en wilt u met uw collega’s sparren? Van alle modules kunt u een verdiepingscursus op locatie doen. Zo profiteert u extra van de kwaliteit die u van ons gewend bent. Bekijk ons complete opleidingsaanbod op AlexvanGroningen.nl